torstai 10. huhtikuuta 2014

Aina ei voi onnistua...

...ei edes joka kerta! Pääsiäismunien koristelu kuulostaa ainakin minun mielestäni suhteellisen simppeliltä hommalta, mutta tänään se osoittautui olevan kaikkea muuta. No, jos tästä jotain positiivista vetää, niin nytpähän tiedän esimerkiksi, että liitutaulumaali lähtee kananmunasta vielä pesemällä pois jos se ei ole ehtinyt kuivua, permanenttitussi sen sijaan ei :). Huomenna luvassa kuvia valmiista lopputuloksista, valo loppui kesken kuivumista odotellessa.. Toinen päivän harmistus oli, kun blogikierroksella Decorasta (liikkeen esittely vielä tulossa) ostamani Bloomingvillen puupallo -valaisin ei käynytkään Murun keittiöön, johon olin sen suunnitellut. Lampun johdon suojakotelo oli liian iso, johtoa turhan pitkästi ja palloja vähän liikaa pieneen tilaan nähden.. Olisin tottakai voinut laittaa lampun uuteen uskoon, mutta en raskinut laittaa täysin toimivaa valaisinta päreiksi. Pyörähdinkin pikaisesti tänään Decorassa vaihtamassa lampun uusiin tuotteisiin. Ajattelin kokeilla tehdä Murun keittiöön jotain kyseiseltä valaisimelta näyttävää, mutta pienemmässä koossa ja leikkiversiona. Saa nähdä mitä tästä tulee, tässä kuivumassa DAS-massasta pyöritellyt minipallot :). Jos pallot onnistuvat, voisin kokeilla valaa betonista tuon polttimo-osan. Peukut pystyyn!
Nyt nukkumaan, toivottavasti pöydältä löytyy aamulla onnistuneesti kuivuneita ylläreitä :)
-J

2 kommenttia:

  1. Vitsit, en ole tajunnutkaan, että liitutaulumaalilla voisi kokeilla koristella pääsiäismunia! Meiltä sitä kaapista löytyy runsaasti, joten pitääkin huvikseen kokeilla vielä pääsiäisen alla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valmiista näyttää tulleen hienoja, laitan huomenna kuvaa :). Suosittelen satsaamaan hyvään siveltimeen ja tekemään usean hyvin ohuen kerroksen, näin lopputuloksesta tulee (olisi tullut) sileämpi! :)

      Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)