maanantai 24. maaliskuuta 2014

Rakkaudella maustettu // Seasoned with love

Our Muru´s little playkitchen is almost ready - still missing a shelve and some other stuff :). I found the black stickers of the floor from Metsola. The carpet is actually a table cloth from Kodin1, the size was just perfect, don´t you think? :). Our version of the playhouse is a bit taller than the original (from Luona In). Also, my father knew how to make the house safer and made the floor bigger so it wouldn´t fall over. I like this, how about you? :)

Huhheijaa, kiirettä on pitänyt! Muun muassa pari viikkoa kouluttautumista jälleen takana, nyt on onneksi aikaa hieman huilia! :). Toivottavasti ette ole vallan kyllästyneet tähän hiljaisuuteen. Kovin paljon hommat täällä kotona eivät ole edenneet, mutta onneksi sentään jotain pientä! Murun pikkuiseen keittiöön ostettiin allaskaappi (Brio), Metsolassa puolestaan käveli vastaan ihan täydelliset puolipallon muotoiset tarrat lattianreunaan. Myös matto oli ihan vahinkolöydös, sopii kokonsa puolesta aivan täydellisesti keittiöön! (..tai jos ihan totta puhutaan, se on pöydätabletti Kodin1:stä, montaa euroa en siis tämän vuoksi köyhtynyt :).

Aiemmin jo kerroinkin, että alkusysäyksen leikkikeittiölle saimme Luona In -yrityksen samantapaisesta leikkitalosta. Hinnan puolesta oli selvää, että tämä keittiö kannattaa kuitenkin tehdä itse, meidän leikkikeittiölle hintaa tuli ehkä viidesosa alkuperäiseen verrattuna. Meidän versiomme mökistä on leveydeltään (90cm) ja syvyydeltään (42cm) samankokoinen kuin alkuperäinen, harjakorkeutta sen sijaan nostimme alkuperäistä 25 senttiä korkeammaksi (nyt 145cm). Tärkein muutos leikkijän turvallisuuden kannalta on isäni ideoima pidempi lattialippa (syvyydeltään 60cm), jotta keittiö ei vain pääsisi kaatumaan (unohtamatta tietenkään visuaalisuutta, kun keittiön sisustamista pääsee jatkamaan piirun verran pidemmälle ;). 

Vielä keittiöstä puuttuu mm. hylly, vaijeri kattiloille sekä muutamia somistusjuttuja. Hiljaa hyvä tulee, toivottavasti :) 
Mitäs tykkäilet, ja mitä kuuluu?? :)

21 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos :). Tuli just sellainen kuin haaveilinkin, vielä kun sais aikaan sen viimeisen silauksen! :)

   Poista
 2. Minäkin tykkään;) T. Äitykkä

  VastaaPoista
 3. Todella upea!!! Täydellinen minikeittiö♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi!! :) Myös keittiön minikäyttäjä on ollut innoissaan :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla että on hieno muidenkin kuin minun mielestäni! :)

   Poista
 5. Aivan ihana! Tykkään, sillä tykkään Luona Ininkin versiosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Luona Inin versiot ovat kyllä upeita, ja jotain todella vetoavaa on siinä käsittelemättömässä vaneripinnassakin! En olisi kyllä tainnut omillani tällaista ideaa keksiäkään, joten kunniaa alkuperäiselle inspiraatiolle tietenkin :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitokset Onnellinen Oliivi :). Ihan parasta kuulla, että muutkin diggailee :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna, olipas kiva ylläri tulla pitkän tauon jälkeen lukemaan tänne näitä kommentteja, mukava, että iskee muillekin! :)

   Poista
 8. Sehän on edistynyt meidänkin näkemästä, pitää tuoda toinen pikkukäyttäjä testailemaan allaskaappiakin ;)

  <3j

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tulkaa ehottomasti testailemaan, täällä on kovat kokkailut käynnissä, äiti ei oikein meinaa jaksaa maistaa kaikkia ruokia... :D Maistajan ja toisen kokin paikat siis avoinna! :)

   Poista
 9. Kivalta näyttää! (en pääse kirjautumaan sinun lukijaksi :[ )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tuo lukijaksi kirjautumisen ongelma on jatkunut bloggerissa jo ainakin viikon, muilla bloggaajilla samaa ongelmaa. Aina silloin tällöin joku saa pyynnön läpi ja putkahtaa uudeksi lukijaksi, mutta enemmän on tullut näitä viestejä, ettei onnistu. Ärsyttävää :( Koita muistaa kokeilla uudestaan myöhemmin, kerron jos löytyy joku kikka-kolmonen!

   Poista
 10. Piti blogitapaamisen jälkeen lähteä uudelle kierrokselle ja tää sun blogi olikin just tää aivan ihana! :) hauskasti oottentoteuttanut tuon luona in tyyppisen lasten keitttiön!!:) ps. En muìstanut muuuten mainita, että luona in on mun siskon ja hänen miehensä yritys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kiitos ihana Saikku! :) Munkin pitäisi tästä lähteä pian uudelle kierrokselle, nyt on niin kiva kun tietää kasvoja blogien takana, oli ihan tosi mukava päivä tänään :). Hauska sattuma tuo luona in -yhteys :) Just laitoinkin heidän fb-sivujensa kautta kiitokset inspiraatiosta ja linkitin tämän postauksen heillekin luettavaksi. Hehee, sähän voit vihjailla siskollesi, että jos vaan kaipaavat innokasta tuotteiden testaajaa, niin täältä löytyy kyllä yksi ihan yli-innokas :D

   Poista
 11. Hieno mökki ja kiva blogi sinulla! :) Miten kiinnititte mökin osat yhteen? Olen nimittäin askartelemassa samantapaista tyttärelleni. :) -HH

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)