keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Tapettijännitys // Wallpaper-thrill

 Just ordered a new wallpaper for our living room! I'm so excited, hopefully it looks as good in our house as it does in those promoting pictures from Happywall (klick!).

Olohuoneemme tehostetapetti on ärsyttänyt minua jo pidemmän aikaa. Se on beigenruskea ja lähempää katsottuna käärmekuvioinen (uuuh). Jos lattiamme olisi vaaleampi (tällä hetkellä ruskea sekin), olisin kenties jaksanut katsella sitä vielä tovin. Pitkään mietin, josko maalaisimme seinän vain valkoiseksi, kuten muutkin seinät (ja katto) olohuoneessamme ja keittiössämme, mutta jäin kaipaamana jotain katseenvangitsijaa. Seinänpätkä on melko lyhyt (2,5m), mutta korkea (3,2m). Olen myös ihastellut erityyleillä toteutettuja betoniseiniä (aitoja, efektimaalattuja, kalkkimaalilla maalattuja, märkätilatasoitteella tehtyjä, tapetoituja) ja pähkäillyt, millä tyylillä meidän kannattaisi sellainen toteuttaa. Kun löysin toissapäivänä tämän hieman vaaleamman kaunokaisen, lyötiin päätös lukkoon. Tällainen Happywallin Ljus Betong -valokuvatapetti (klick!) on siis postissa tulossa. Vitsit että osaakin jännittää, kun en ole nähnyt tätä luonnossa, ainoastaan verkkokaupan kuvissa! (hullu, sanoisi varmaan joku :)..).Nämä Happywallin mainoskuvat ovat muuten aivan ihanasti stailattuja! Voi kumpa lopputulos näyttäisi meidänkin kodissa yhtä kivalta, eivätkä rahat menisi kankkulan kaivoon... Oli muuten huippukiva juttu, että tuolta tilattuna hintaan sisältyi sekä tapettiliisteri että postimaksut! Märkätilatasoitteella tehtynä lopputulos olisi ollut huomattavasti halvempi, mutta mietityttämään jäi se, että seinälevyt pitäisi vaihtaa, jos lopputulos ei sitten miellyttäisikään (tai mieli muuttuisi, pientä tuuliviirin ongelmaa täällä suunnilla, heh). Onnistunut esimerkki tästä kuitenkin esimerkiksi Ainoa.-blogissa TÄÄLLÄ. Tom Hagan valokuvatapetit ovat myös aivan uskomattoman hienoja, mutta niiden hinta on sen verran kovempi, etten uskaltanut sellaista tilata näkemättä livenä. Sormet siis ristiin, että tapetti on kiva ja toteutus onnistuu :)

P.S. Tämä ei ole maksettu mainos :). Luvassa kuvia jos lopputulos on onnistunut :)

6 kommenttia:

 1. Ehdottomasti laitat kuvia lopputuloksesta. Meille ollaan nimittäin mietitty juuri tällaista vaihtoehtoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormet ja varpaat ristiin, että pääsen laittamaan tänne onnistuneesta lopputuloksesta kuvia :) Ja olis kyllä huippukiva olla avuksi sitä kautta jonkun toisen pähkäilyissä!

   Poista
 2. Oooh, näyttää niin hyvältä! Upea tapetti! Toivottavasti on myös livenä yhtä upea:)!!! Valmista lopputulosta ja kuvia odotellessa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon tooooosi kovasti että ois puolekskaan yhtä kiva livenä! Mä niin diggailen noita betoniseiniä, ois ihan superia jos ois oma ihasteltavana täällä heti silmien alla! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Toivottavasti näyttää kivalta seinälläkin. Tapetti on jo saapunut, mutta ei vaan olla missään välissä ehditty kiskoa entistä tapettia alas, että päästäisiin tapetoimispuuhiin!

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)