keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Ilmaisia ihania tulostettavia kalentereita! // Free adorable printable calendars!

Who (else) doesn´t have the 2014 calendar yet? No worries, now you can print one for free! Aren´t these absolutely adorable? Klick the link under the picture to get to the original page! Now I have only one problem, which one?!
 
Kenellä on vielä seinäkalenteri vuodelle 2014 ostamatta sanokoon hep! HEP! ;) Hyviä uutisia, ei kannata marssia kauppaan, alle koottuna on nimittäin ihania aivan ilmaisia tulostettavia kalentereita! Pääset lataamaan kalenterin alla olevista linkeistä alkuperäisiltä sivuiltaan. Kuvat on lainattu alkuperäisiltä lähteiltä. Nyt on jäljellä enää yks onkkelma, minkä näistä tulostais?! (Pitänee tulostaa joka huoneeseen omansa, nää on niiiiiiin ihania!)

 Oh the lovely things -blogista bongattu kalenteri TÄÄLTÄ! Blogin nimeä mukaillen, oh so lovely!! 


 En ehkä ikinä kyllästy tuohon piparkakku-reunukseen! :)  tauluksi nämä keittiöön, eikös jookos? :) Löydät My scandinavian home-kalenterin TÄÄLTÄ!


Tässä seven thirty threen kalenterissa on myös mukavasti tilaa omille muistiinpanoille. Löydät sen TÄÄLTÄ! (Edit. 9.1. tähän yhteyteen oli lipsahtanut linkki väärään kalenteriin, tilanne on nyt korjattu :)..)


Mikäs näistä päätyy teidän seinälle? :) Mukavaa tammikuun alkua ja kaikille oikein onnekasta vuotta 2014! Täällä ollaan vaikkei mitään ole kuulunutkaan, luvassa maanantaista alkaen taas intensiivinen pariviikkoinen kouluttautumisen muodossa, voi kun sais lisätunteja vuorokauteen!

-J

8 kommenttia:

 1. Ei vitsit, miten ihania!!! Kiitos näistä vinkeistä! Mä tulostelin seinälle Valkoinen Harmaja -blogista kauniin, modernin kalenterin, mutta nää sun linkkailemat on ihan todella upeita myös! Voisin kyllä tulostaa tuon jo tulostamani lisäksi jonkun toisenkin...voihan kalentereita olla enempikin kuin yksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan ookkin ihania! Mustakin alkaa tuntua siltä, että kalenteri löytyy kohta kehyksistä, jääkaapin ovesta, työhuoneesta ja mistähän vielä :D. Eipähän tarttee arpoa, mikä päivä mahtaa olla :). Piti käydä kurkkaamassa tuokin Valkoisen Harmajan kalenteri, kun on vilahtanut ihan ohi mun silmien. Nätti oli sekin, mukavan pelkistetty! :)

   Poista
 2. mie taas tänään jaoin mutsille meikäläisen seinäkalentereita. niitä kun on ihan oikeesti ihan LIIKAA tullu joka tuutista. yhdestä en kuitenkaan luovu ja se on siili kalenteri. toinen toistaan suloisempia kääpiösiilien kuvia täynnä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille ei ihme kyllä ole eksynyt tänä vuonna kalentereita, edes mainossellaisia! Nyt sitten taidankin saada useamman siitä edesta :D Oi, kääpiösiilikalenteri kuulosta söppänältä :)

   Poista
 3. Oi, ompas suloisia! :) Kelpuuttaisin kyllä meillekin. Kunhan vaan pääsisi johonkin tulostelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain :) Mut joo, ei ne silloin oo enää kovin ilmaisia, jos niiden tulostamista varten pitää ensin ostaa tulostin :) Toivottavasti pääset kuitenkin printtailemaan! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)