sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Herrrrrne nenäs...pussissa siis! // Animal bean bags

 Animal bean bags. Finally something to throw with permission! Cute also, don´t you think? They look simple but were hard to make (atleast for me, maybe not for you) :D. Had some difficulties to get the ears on the right side AND to the right direction.. It was maybe the sixth one I managed to do quite quickly.. ;)

Muru sai kummiltaan joululahjaksi iiiihania itsetehtyjä eläinaiheisia hernepusseja. Pussit ovat olleet todella mieluisia, ompahan kerrankin jotain mitä luvan kanssa saa heittää.. tai vaikka yrittää kuljettaa pään päällä, syöttää ja peitellä sänkyyn ja mitähän näitä on nähty :). Olivat niin herttaisia, että pitihän minun sitten itsekin yrittää. Kankaat ei olleet ehkä niin nättejä kuin alkuperäisissä, mutta keksin lisätä pitsinauhoja koristeeksi, ja kyllähän näistä herttaisia tuli, vaikeuksista huolimatta. Minulle oli aluksi aivan ylivoimaisen vaikeaa käsittää, miten korvat, kankaat yms. koristeet pitäisi asettaa, jotta a) korvat eivät jäisi nurjalle puolelle, b) korvat osoittaisivat kuonoa eikä häntää kohti ja c) kankaat olisivat kääntämisen jälkeen oikein päin. :D Alku oli siis kaukana rentouttavasta, mutta kyllä tuo kuudes syntyi jo ihan näppärästi ;). Kankaana käytin jämiä Marimekon Ananas-kangasta, pitsinauhat taitavat olla Tildaa ja askarteluhuopa on Sinooperista.Ja täytteenä siis kuivattuja herneitä.Ystäväni muksu täytti tänä viikonloppuna vuoden ja ajattelin tekaista myös hänelle hernepusseja. Ystäväni on värien suhteen huomattavasti vähemmän rajoittunut kuin minä ;) ja rakastaa reippaita värejä. Nämä Murun takin ompelusta jääneet Ikean kankaan jämäpalat sopivatkin tarkoitukseen loistavasti, vaikka olivatkin huomattavasti jämäkämpää kangasta kuin  Marimekon kangas.


Noista kaikista ylläolevista malleista kettu ja lintu ovat itse kehittelemiäni, pupu, hiiri ja koira sen sijaan matkittuja ystävältäni, hänen alkuperäisestä mallistaan en tiedä. Pitsin lisääminen oli myös ihan oma älynväläys :).

P.S. Minun pitäisi oikeasti mennä jonnekin valokuvauskurssille JA perehtyä kameran käyttöohjeisiin. Sori siis huonoista kuvista, heijastumista, varjoista ja niin edelleen! :)

-J

8 kommenttia:

 1. Ihan huippukiva idea! Nappaan talteen, ei ole kyllä tullut itselle mieleen noita korvia ja häntiä ommella pusseihin kiinni. 1v kummityttö taitaa saada seuraavaksi tuliaisiksi juurikin tällaiset ihanuudet! Kiitos ideasta ja sen jakamisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, nappaa vaan!! :). Ja tosi mukava kun kommentoit! Näiden tekoon jää kyllä koukkuun (kun nyt lopulta oivalsin idean, heh), noi harmaatkin etsii kaikki jo uutta kotia, koko ajan tulee ideoitua lisää ;D.

   Poista
 2. Voi että miten mielettömän ihania nuo hernepussit! Varsinkin ensimmäiset miellyttävät myös minun värisilmääni.. Ja voin niin kuvitella tuon pähkäilyn, että mitä nyt piti laittaa miten päin > minun on aina niin vaikea hahmottaa ompeluasioita! Kokeilemalla vaan.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Mun on hankala hahmottaa suuntia niin ompelussa kuin ihan yleensäkin elämässä, mut on tosi helppo eksyttää :D. Mukava kun kommentoit, niin minäkin löysin tieni sinun blogiisi! :)

   Poista
 3. Oiiiiii, miten suloisia! Meidän muksut rakastuisivat tuollaisiin:)!!! Blogissani on sulle pikkuinen haaste:

  http://valkoinensoihtu.blogspot.fi/2014/01/haaste-missa-blogijutut-syntyvat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nuo on kyllä olleet ihan yllättävä hitti meidänkin neidin mielestä :)

   Ja kiitos, kivan kuuloinen haaste! (Ja ensimmäinen ikinä tänne heitetty!). Koitan joutaa jossain välissä, kameran piuhakin kun on nyt paikallistettu :P

   Poista
 4. Todellakin rakastan värejä, ja rakastan noita hernepusseja, samoin tuntuu tekevän se kuka ne lahjaksi sai :D Ovat ahkerasti käytössä, ja käyttötarkotuksia tuntuu olevan loputtomasti. Jotenkin vaan tuon hiiren häntä ei mun mielestä näytä yhtään tuolta todellisuudessa, miltä tuossa kuvassa. Oikeesti se on noin 1,5x tuon mittanen ja melko paljon syödymmän näkönen...

  <3j

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan parasta kuulla, että ovat olleet mieluisia! <3 Meidänkin neiti on keksinyt rueta linkoamaan noita ympäriinsä hännistä pyörittäen, täälläkin osalla eläimistä siis vähän venähtäneet hännät :D. Nooo, kestää sen minkä kestää :D

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)