torstai 16. tammikuuta 2014

Haaveissa vainko oot mun? // Daydreaming

I would want to get a rid of my old keyboard and get a digital piano instead. This White Yamaha P-105 has become my favourite, I´m liking the appearance, sound and of course the touch. Only thing holding me back is this choice I have to make: couch, piano or a few new wallpapers?? Decisions, decisions.... What would you do?

Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt korvaajaa vanhalle kosketinsoittimelleni. Koska lottovoittoa ei ole kuulunut, eikä meidän talossa sattumoisin ole flyygelille omaa huonetta ;), voisin "tyytyä" hieman pienimuotoisempaan haaveeseen. Toiveissa olisi tällä kierroksella digitaalipiano, jonka tuntuma muistuttaisi enemmän akustista pianoa, mutta jonka kohdalla vältyttäisiin jatkuvalta viritykseltä. Paikkakin on takan vieressä, mitä nyt ei ensisijaiseksi pianon paikaksi voisikaan suositella. Tämä Yamahan digitaalipiano (P-105) on noussut ykköseksi niin tuntuman, ominaisuuksiensa kuin ulkonäkönsäkin puolesta. Koska hintaa ihanuudelle (jalustimen ja pedaalilaudan kera) on lätkäisty yli 700 euroa, tarkoittaisi se kuitenkin muutaman muun haaveen lykkäämistä tuonnemmaksi. Plääh. What to do, what to do: sohva, parin seinän uudet tapetit (ja vähän muutakin..) vaiko sittenkin piano?? Ärsyttävintä tässä on ehkä se, että minun silmissäni olohuone vaatisi SEKÄ uuden sohvan, tapettiseinän uusimisen että jonkun senkin / sohvapöydän. Uuden soittimen hankkimisen päällimmäiset syyt eivät varsinaisesti ole esteettiset syyt, mutta kyllähän tuo kieltämättä kauniimmalta olkkarissa näyttäisi, entä entinen rotisko (ja etenkin sen teline).. Harmi etten ole lainkaan kärsivällinen sisustusasioissa, vaan lähinnä "kaikki mulle heti ja vähän äkkiä" -tyyppinen :D

Yamaha P-105 WH


Jes, onneksi huomenna on perjantai! :)

-J

4 kommenttia:

 1. mie saisin appiukon luota hilata miehen siskon vanhan pianon koska vaan..ja miehän hilaisin mieluummin heti nyt, mutta arvaa saanko tuolta miun paremmalta puoliskolta luppaa siihen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooo ihailtavaa kärsivällisyyttä, kun kyse on vieläpä jo ihan olemassa olevasta pianosta :D Minä kai olisin sen varmaan jo hakenut vaikka työntämällä :D

   Poista
 2. Ooh, mikä digitaalipiano! Kaunis ja varmasti ajaisi asiansa! Toivottavasti pian saisit tuollaisen♥ Minä tykkään myös pimputella pianoa ja kotoa löytyy musta ihanuus:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, tuolla kyllä kelpaisi pimputella! :). Thomannin verkkokaupassa olisi tarjouspaketti, joka kuumottelee kovasti!

   Pianonsoitto on kyllä mukava harrastus, sulla sitä varmaan tulee tehtyä työnkin puolesta :). Ja teidän kotiin varmasti sopiikin hyvin musta piano, kun ympärillä on paljon vaaleaa :)

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)