tiistai 10. joulukuuta 2013

Printattava moderni jouluseimi (ja paperi-Pariisi!) // Modern printable nativity scene (and a miniature Paris!)

Who doesn´t like this printable modern nativity scene? And also, don't forget the miniature Paris! Fun to do by yourself, but would also be nice to do with kids (when they're older, not one like my daughter ;)..). Here's the original page: Made by Joel Paper City Nativity Scene and Paper City Paris!

Made by Joel printable nativity scene

Lisää jouluisia askarteluvinkkejä! Tästä tulee kyllä niin flashback päiväkodin ja ala-asteen jouluevankelium -esityksiin :). Ja on kyllä aidosti ihka ensimmäinen jouluseimi, jota voisin harkita kotini koristeeksi jouluna. Muru on vielä turhan pieni yhteiseen paperiaskarteluhetkeen, mutta myöhemmin tällainen voisi olla tosi kiva idea yhdessä lapsen/lasten kanssa tehtäväksi. Itse tykkään tuosta ihan noin mustavalkoisena (ylläri), mutta kukapa estää värittämästä sitä oman makunsa mukaisin värein :). Made by Joel -sivustolta löytyy muitakin paperiaskarteluihanuuksia, alla oleva Paperi-Pariisi on kyllä joskus myös askarreltava! 

Tästä pääset alkuperäiselle sivulle: Made by Joel Paper City Nativity Scene & Paper City Paris. Sivustolta löytyy myös mm. väritystehtäviä, jotka ovat niin kivannäköisiä, että kelputtaisin ne vaikka lastenhuoneen seinälle kehystettyinä :). Check it out! :) 


Made by Joel printable Paris

Mitäs tykkäät, voisko nämä löytyä myös teiltä? :)

4 kommenttia:

 1. siis ihan mahtava samoin tein otin ja printtasin meillekkin oman pikku seimen. jes! KIITOS! edellisen postauksen tagit pääsi myös käyttöön. laittelen niitä nyt mukaan neulomuksiini ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :) Meilläkin printteri laulaa, mutta saa nähdä mistä löytyy aika leikellä ja askarrella valmiiksi! Vähän haastavia päiviä ollut, kun pakkasta on ollut niin paljon, ettei ole viitsinyt laittaa Murua ulos nukkumaan. Sisällä ei sitten nukutakaan yhtä pitkästi....

   Poista
 2. Kiva, kun kävit blogissani, niin löysin tämän sinun blogisi! Aivan ihana blogi, lueskelin monenmonta postaustasi:)!

  Ja onpa muuten hienoja nuo printattavat jutut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa että pistäydyit vastavierailulle ja kiitos!! :)

   Nuo printattavat jutut on kyllä ihania, ja niin kiva, että niiden suunnittelijat ovat halunneet jakaa ne ilmaiseksi muidenkin käyttöön :)

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)