keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kaunista ja käytännölistä pukinkonttiin // Practical & beautiful christmas gift idea

Huhhuijjakkaa, (isohko) osa joululahjoista puuttuu vielä. Jotain mystistä näyttääkin tapahtuneen idean ja toteutuksen välillä - missä lie siis kaikki ihanat DIY-lahjat, joita minun piti hoitovapaalla taiteilla? Hmmm... Jätetään ideoita muhimaan....:D. Hillitöntä lahjarallia ei onneksi harrasteta meidän perheessä, joten siltä osin ei paineita. Lahjoja ostetaan myös porukalla, joten oma kukkaro ei tyystin ylikuormitu. Periaatteena lie, että ajatus on tärkein! Mukava onkin muistaa läheisiä: Murua, Miestä, Murun isovanhempia, omia sisaruksia sekä tietenkin kummilapsia.

Olisi tietysti ihan parasta, että lahjat eivät olisi turhaa krääsää, vaan käyttöön meneviä, kauniita ja kivoja, olematta kuitenkaan tylsiä! Appivanhempieni saunaremontti valmistui juuri ja allaolevat tuotteet sopisivat sinne kuin nenä päähän :). Kaikki tuotteet ovat saatavilla Kodin1:stä, ja nuo Annon raidalliset saunatekstiilit sattuvat olemaan tällä hetkellä vielä alennuksessakin. Yhden lahjan voinee siis viivata yli to do -listalta, pähkäily joidenkin muiden osalta jatkukoon... :) 


Saunatuotteet Kodin1:stä. Tekstiilit Anno, kiulu ja kauha Ristomatti Ratia.


Mitenkäs muilla, olenko ainoa Maija Myöhäinen vai onko teilläkin vielä luvassa tonttuilua ennen joulua? :)

3 kommenttia:

 1. Ovatpa raikkaita ja kauniita! Näillä voisi yrittää virkistää meidän tunkkaiselta näyttävää saunaa.
  - Jaana -

  VastaaPoista
 2. Ihania saunajuttuja! Voisin ottaa omaankin saunaan vaikka kaikki:)!

  Itse oon hankkinut jo aika paljon lahoja, mutta osa vielä puuttuu. Noooh, onhan tässä vielä aikaa:D

  VastaaPoista
 3. Jaana ja Viivi: Kiva kun kommentoitte ja niimpä! Mieluilin näitä myös meidän saunaan, mutta en raskinut ostaa tuplana kaikkea... :)

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)