maanantai 16. joulukuuta 2013

Katseenkestäviä leluja // Toys to match

Not all the toys are a pleasure to the eye, but these I like! Best part is, when left lying around they at least match the decor...

Jotkut lelut ovat kyllä ihan susirumia. Ei voi mitään, näin on todettava kaupunkikierroksen jälkeen. Hankalaksi asian tekee kuitenkin se, etteivät vanhempien ja lasten käsitykset (tai käsitykset ihan aikuistenkaan välillä) rumasta useinkaan kohtaa :D. Mielestäni hauskalta ja kivalta näyttävä lelu / tavara voi olla kassajonossa perässä tulevan mielestä ihan kamalannäköinen. Toinen taas ei uhraa ajatustakaan sille, miltä lelu visuaalisesti näyttää ja lapsilla lienee ihan omanlaisensa kriteerit mieluisille leluille :). Alle kokosin muutamia minun mielestäni katseenkestäviä leluja laitettavaksi vaikkapa pukinkonttiin. Näitä pitäisi ilolla esillä (lue: jopa ympäriinsä lojumassa...) ja nämä solahtaisivat helposti osaksi meidän sisustusta. Kuvan alla linkit valmistajien/jälleenmyyjien sivuille.

7 kommenttia:

 1. Vautsi! Osui ja upposi minuun nuo lelut! Hape-parkkitalo itse asiassa jo odotteleekin meidän poikasia tuolla paketissa ja Paapii-pehmoja meillä on entuudestaan jo useita♥ Maatuskatkin näyttää ihan tosi hauskoilta! Hyvä maku sulla:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oi munkin täytyy kyllä jossain vaiheessa hommata Murulle tuo parkkitalo, on kyllä tosi kivannäköinen ja autoleikit kiinnostavat neitiä kovasti :). Meillä ei noita Paapii-pehmoja vielä ole yhtään, oletko tehnyt itse vai ostanut valmiina?

   Poista
  2. Parkkitalo vaikuttaa kyllä ainakin kuvan perusteella tosi kivalta! Luulen, että meidän perheen pojat innostuu siitä varmasti:)! En oo tehnyt pehmoja itse eli kaikki oon ostanut valmiina:) Tosin vois olla ihan kiva kokeilla ommella ihan itsekin!

   Poista
 2. Ulkonäkö on musta aikalailla sivuseikka jos lapsi tykkää lelullaan leikkiä. No itse en minkä näköistä tahansa lähtisi ostamaan, mutta kuten sanoin - jos lapsi tykkää niin mikä siihen on vastaan sanominen. Hänhän se on joka leluaan eniten katselee.
  Aivan älyttömän söpö tuo Paapii koira ja Maatuskatkin on suloisia, vaikken niistä muuten yleensä pidä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, täällä on kommentteja, kiva kun kommentoit! :) Olen samaa mieltä, lapsi valitsee lempilelunsa ihan muista kuin ulkonäöllisistä syistä, eikä koko lastenhuonetta leluineen voi muutenkaan täysin mätsätä. Omatkin lempileluni lapsuudesta ovat olleet sen näköisiä, että ovat olleet monessa mukana, eikä niistä ole hevillä luovuttu. Koitankin käyttää mahdollisimman hyödyksi tämän ajan, kun Muru ei vielä osaa kaupasta / kuvastoista leluja toivoa, ja ostan hirmuvaltaisesti vain omasta mielestäni kauniita ja kehittävä leluja ;) Muru sitten valitkoon, millä niistä tykkää leikkiä :). Ja tuo koira on tosi ihana! Täällä arvon, uskallanko ostaa koiran tee-se-itse -pakettina, vai luotanko muiden taitoihin, niin saan ainakin koiran näköisen ;)

   Poista
 3. Minä olen kyllä niin sitä mieltä että lelujen pitää olla katseenkestäviä, nehän lojuu lattialla aika ison osan ajasta :) Siksi päädynkin monesti tekemään itse, mutta kyllä niitä nättejäkin leluja onneksi löytyy, niinkuin nuo sinun kollaasissa. Puu, kangas ja metalli niistä mie tykkään... meille ei muovia kiitos... paitsi duplot kyllä on muovia .... Hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, lattiallahan ne lojuvat, hermoja säästää jos ne on nättejä ja sopivat sisustukseen :). Sä olet tehnyt kyllä tosi kauniita leluja itse! Monesti olen käynyt kurkkimassa tekemiäsi pupuja ja virkatut herkut ois minunkin tehtävälistalla (sitten joskus...:D..). Mukavaa ja lämpöistä joulua myös teidän perheelle! :)

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)