keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Lastenhuone // Children's room

I thought it might be time to reveal some quick shots from my girl's room (I focused to the only corner that was in good condition...). Like all rooms in our house, it´s not ready (will it ever be..? ;).

Heipat täältä ruudun takaa :). Pari päivää on vierähtänyt opiskeluihin liittyvää etätehtävää tehden, enkä ole ehtinyt käydä täällä pyörimässä. Nytkin olo tässä pöydän äärellä on sangen epämukava, pari yötä takaperin putosin sängystä kesken unien (?!) ja mätkähdin suoraan selälleni. Oli onni, etten päätäni yöpöytään lyönyt, joskin edelleen tuntuu siltä, kuin munuaiset olisivat pompsahtaneet mahapuolelle, syvään hengitellessä sattuu ja olo on notkea kuin näkkileivällä... Pahoittelut siis, jos postaus vaikuttaa hätäisesti kyhätyltä ;). Seliseli.

Tässä pikainen vilautus meidän Murun huoneesta, siltä ainoalta nurkalta, joka tällä hetkellä kesti kuvausta. Kuten muutkin huoneet meidän talossa, sisustus on kovasti keskeneräinen Murunkin huone. En tosin tiedä, voiko sisustuksesta koskaan sanoa, että se olisi täysin valmis, varsinkaan jos puhutaan kasvavan lapsen huoneesta. 


Lelut on sullottu tuohon ylläolevaan rahiin. Raheja on itse asiassa kaksi, toinen niistä on paljon suurempi, ja vetää aika paljon leluja. Pöytä ja tuolit ovat Miehelläni pienenä käytössä olleet, alunperin ne olivat vaalean puun väriset, punaisilla ikilevy-kansilla ja -istuinosilla. Hiottiin, maalattiin, maalattiin vielä vähän lisää ja lopuksi vielä maalattiin liitutaulumaalilla pöydän kansi. Pöydästä tuli mielestäni oikein kiva, ei uskoisi samaksi pöydäksi :).


Tykkään viireistä, mutta suosin paperista askarreltuja. On helpompi löytää kivannäköisiä tapettaja / pahveja, kuin kankaita, myös työstäminen on mielestäni paaaaaljon helpompaa :). Ylläolevassa viirissä isot kolmiot ovat tapettia, tapettiliisterillä on liimattu kaksi tapettisuikaletta vastakkain. Bambit ja pienet kolmiot ovat puolestaan pahvia (kaksipuolisia nekin). Alunperin ostin Coloresta (tästä Coloren aarreaittaan!) pitkän tapetti-viirinauhan valmiina. Kotimatkalla inspiraatio iski, ja päätin vähän tuunata viiriä. :) Tuo seinä on muuten itseasiassa harmaa, vaikka näyttääkin kuvissa taittavan oudosti violettiin. Syy lienee kuvaajassa...Tuossa alapuolella oleva viiri on askarreltu Murun 1-vuotiskuvausta varten, enkä ollut ajatellut sitä alunperin Murun huoneeseen. Mutta kappasta vain, verhon päältä se löysi kodin - saa nähdä kauanko jaksan katsella kahta niin eri tyylistä viiriä samassa huoneessa. Enemmän omaa silmää miellyttää mustavalkoinen, mutta Muru taas tuntuu olevan enemmän fiiliksissään värikkäästä :). Viirissä käytetty fontti on nimeltään Coffee Tin (by Rick Mueller). Latasin sen fontspace-sivustolta (täältä), jonka mukaan kyseisen fontin käyttäminen kaupallisiinkin tarkoituksiin olisi sallittua.

Tuossa ylläolevassa kuvassa on muutakin meidän 1-vuotiskuvauksen rekvisiittaa. Murun ihana Mummu ompeli neidillemme aivan ihanan tutu-hameen. Ohje löytyi hurjan taitavan Heidin pitämästä ripaus tunnelmaa -blogista (pääset sinne tästä!). Suosittelen lämpimästi tutustumaan Heidin inspiroivaan blogiin! :) Pienen varoituksen sanasen kuitenkin annan, sieltä ei ihan äkkiä raskikaan tulla pois ja siellä surffailu aiheuttaa akuuttia ompelu-kuumetta!


Murun kauneimmat mekot roikkuvat esillä, kun en raski niitä kaapissa säilyttää :). Tuo juttu, josta mekot roikkuvat, on muuten alunperin tarkoitettu kranssiksi, jonka ohjeen olen löytänyt Liisan pitämästä Nouseva Myrsky -blogista (täältä!). Oveen saakka kranssi ei kuitenkaan koskaan päässyt, sen huomattiin toimittavan tarpeellista virkaa lastenhuoneessa. Toivottavasti Liisa et pahastu :). Suosittelen muuten tutustumaan Liisan Nouseva Myrsky -koruihin, jotka on valmistettu ekologisesti kierrätyskumista! Minulta itseltäni löytyvät Musta Lintu -korvakorut. Näyttävät, mutta ah, niin ihanan keveät! Ei tunnu yhtään siltä, että korvalehdet venyvät päivän päätteeksi polvissa ;).

Huhh, tästä postauksesta on tullutkin aika pitkä, vaikka aioin vaan nopsasti nakata tänne muutaman kuvan! Lisäilen joskus toiste kuvia eri nurkilta. Kuvaaminen tähän aikaan vuodesta osoittautui hyvälläkin kameralla aika haastavaksi tehtäväksi, tuntuu, ettei valo millään meinaa riittää. Pahoittelen!

Mitäs tykkäätte Murun (keskeneräisestä) huoneesta? :).

2 kommenttia:

  1. On kyllä tosi kiva huone, mustavalkoisuus kiehtoo minua(kin) ja toimii hyvin pientenkin huoneissa näköjään :) Kiva tuli tutusta (ihanaa että joku teki mun ohjeen mukaan sellaisen<3<3<3) Kiitos linkityksestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Tutu sai tosi paljon kehuja muhkeudestaan myös valokuvaajalta :). Blogisi on ihania ideoita pullollaan :)

      Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)