torstai 31. lokakuuta 2013

What do you mean what is the new black? Black is black.

Here´s some new inhabitants in our girls wardobe. It´s a bit challenging times for someone who likes black in children´s clothes, when all the stores seem to have them. Not that I complain, but you really can´t buy everything you´d like.. :)

Kokosin kollaasiin meille viime aikoina ihan vaan vahingossa muuttaneista vaatteista. Ovat söpöisiä noin kollaasiin kerättynä, mutta todellisuudessa ostosten kokohaitari on melko vaihteleva (80 - 92cm), eivätkä ne kaikki ehdi tällä tavoin yhtäaikaa puvustona pidettäväksi. Kaikkia löytöjä en valitettavasti enää löytänyt internetin ihmeellisestä maailmasta (esimerkiksi tosi kivoja raidallisia T-paitoja, joita ostin jo ensi kesää varten alennusmyynneistä). Popin paita näyttää kollaasissa erehdyttävästi mustalta, mutta oikeasti se on tummansininen. Lisäksi tuotekuvaus kertoo sen olevan 3/4-hihoilla, mutta otin siitä kokoa suuremman kuin muutoin olisin ottanut ja Muru käyttää sitä hieman pidempänä paitiksena, kokonaisin hihoin ;).

Juuri nyt tuntuu olevan hieman pahaa aikaa mustista lastenvaatteista tykkääville, sillä kaupat ovat niitä pullollaan. Ei sillä, että valittaisin, mutta käyhän tämä kukkaron päälle. Koska tietenkin tykkään maksaa tuotteesta mieluummin vähemmän kuin enemmän, olen pyrkinyt hyödyntämään mahdollisimman paljon esimerkiksi Kappahlin ja Lindexin kännykkään ja postiluukkuun tipahtelevia tarjouksia ja Polarn o. pyretin ostosreissusta selvittiin lahjakortin turvin. Kiva joskus näinkin :). Kuvatekstissä tuotteiden nimet ovat linkkejä valmistajan/jälleenmyyjien kyseiseen tuotteeseeen heidän omille sivuilleen, joista tuotekuvat ovat lainattu.

Voisko teidänkin kotiin (vahingossa) muuttaa joku kollaasin tuotteista? :)

Valkoinen rilli-paita Lindex, mustat pilkulliset sortsit Lindex, valkoiset sukkahousut Kappahl, helmikruunupanta Lindex, musta kissaneule H&M, vaaleanpunainen röyhelöhame Lindex, tummansininen paitis Polarn o. pyret, farkut Polarn o. pyret, musta pupumekko Lindex, kissa-sukkahouhut Kappahl, mustat rusettisukkahousut Stockmann.

4 kommenttia:

 1. ylärivin oikean reunan pusero saisi meiltä heti kodin.

  VastaaPoista
 2. Se on ihana! Tarpeeksi pitkä, että voi käyttää pelkkien sukkahousujen kanssa ja bonuksena ihanat taskut tuossa pupuosassa :). Niin kiva kun kommentoit, välillä on vähän hassu olo höpötellä täällä yksin..:)

  VastaaPoista
 3. Onpa niin ihana kollaasi, että ottaisin vaikka kaikki! Erityisesti tuon röyhelöunelman, vaikkei sitä tulisi kyllä käytettyä meidän arjessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuu se röyhelöhame on ihana! :). Kauneimpia vaatteita tulee usein ehkä turhaankin varjeltua, ja sitten niitä ei tule käytettyä. Olen yrittänyt alkaa suhtautua myös ihanuuksiin ajatuksella "vaate se vain on", että tulisi juuri otettua kaapista ne ihanimmatkin käyttöön. Ei meilläkään joka päivä hienostella röyhelöunelmissa, mutta onhan sellainen kiva laittaa vaikka kylään :).. Mukava kun kommentoit!

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)