perjantai 4. lokakuuta 2013

Suomen paras lapsikuvaaja / The most talented child-photographer in Finland

 If you are looking for a photographer to take photos of your child / children / family, you have just found her! Go (and be amazed) HERE or HERE!   Our girl´s one-year-photoshoot took place near Tampere, in Lempäälä, in a fascinating old factory. I just got the photos a few weeks ago, and I can honestly say, Piritta Lipiäinen is the most talented child-photographer in Finland! Here´s a few cute toe-shots! <3

Minulla on ongelma. Positiivinen ongelma! Se johtuu toinen toistaan ihanemmista kuvista ja valinnanvaikeudesta! Kävimme kesälomareissulla Tampereella, ja samalla shoppailun ja polskimisen välissä otattamassa 1-vuotiskuvat Murusta Tampereen kupeessa Lempäälässä, Piritta Lipiäisellä. Piritta kuvaa aivan ihanassa vanhassa tehtaassa, joten taustaksi kuviin saatiin jotain aivan muuta kuin perinteinen sinertävä studion sumukangas. Saimme kuvat sähköpostiin pari viikkoa sitten, ja olen tässä ehtinyt kerran jos toisenkin (okei, sen sata kertaa) selata kuvia läpi ja miettiä, mistä kuvasta teettäisimme ison taulun, mikä menisi isovanhemmille, mikä kummeille.... Enkä osaa päättää, oi ja voi :). Piritta on kyllä kiistatta Suomen paras lapsikuvaaja, käykää vaikka tutustumassa hänen blogiinsa tai Facebook-sivuihinsa. Piritalla on todella ihanan erilainen ja persoonallinen kuvaustyyli! Koska olen päättänyt (kunnes pyörrän päätökseni) olla julkaisematta kasvokuvia Murusta tässä blogissa, en valitettavasti voi jakaa kanssanne niitä kaikista ihanimpia kuvia, tässä kuitenkin muutamat herkulliset varvasmaistiaiset! :)


Photo by Piritta Lipiäinen

Photo by Piritta Lipiäinen

Piritan kuvista ei voisi ikinä päätellä, kuinka hektistä ja hikistä voi yhden 1-vuotiaan kuvaaminen olla :). Kuvat ovat tosi kauniita ja seesteisiä, ja on pakko myöntää, että olin todella ällistynyt ne nähdessäni. Tämä siksi, että meidän Muru, joka yleensä ilveilee ja nauraa todella helposti ja on mielestäni ollut "helppo kuvattava" oli kuvaustilanteessa kaikkea muuta, eli Todella Totinen Pallosalama ;). Taitavasti ammattikuvaaja oli kuitenkin hetkessä kiinni kun ne muutamat hymyt välähtivät ja vaihteli rekvisiittoja riittävän nopealla temmolla, jotta Murun mielenkiintoa saatiin edes hetken kiinnitettyä haluttuun asiaan (lue: siis äidin haluamaan asiaan, laps-raukka olisi halunnut muovisen pallon ja äiti jotain aivan muuta, hups). Kuvaustilanteen jälkeen odotin kuvia hieman epäileväisenä, mutta onnekseni sain yllättyä todella positiivisesti!

Sinulle, joka mietit lasten / koko perheen kuvausta, voin todella lämpimästä suositella Pirittaa :). Missä te muut olette käyneet otattamassa lapsista kuvia? :)

6 kommenttia:

 1. Voi että, olipa nuo kaksi kuvaa ihania. Olemme päättäneet miehen kanssa, että yksi vuotis kuvat tulemme pikku P:stä ottamaan. Kiitos siis vinkistä :).

  eedwardland.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piritta on kyllä ihana! Ja hänellä on ihan hurjan paljon ihanaa rekvisiittaa tehtaalla ihan omasta takaa, tuli vaikeus valita jo pelkästään niistä - puhumattakaan nyt sitten noista valmiista kuvista :)

   Poista
 2. Hienoa kuulla että teillä onnistuivat.. Mulle jäi kanssa epäilevä fiilis jälkikäteen, niin kaoottinen kuvaustilanne oli. Toiveikkaana siispä odotan omia kuviamme :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon (ja uskon), että positiivinen ylläri on tulossa myös teille :). Olin itsekin ehtinyt sanoa jo vaikka kenelle, että Muru ei kyllä hymyillyt _yhtään kertaa_ ja kuvittelin jopa, että joudumme käymään uudelleen kuvattavina. Onneksi kuvaaja pystyy kuvatessaan katsomaan koko ajan, onko saanut riittävän hyvää raakamateriaalia kasaan :). Käyhän huikkaamassa, kun saatte kuvanne! :)

   Poista
 3. Piritta on aivan huippu! Mekin muutamia kertoja hänellä käynyt ja vaikka kuinka olisi lapsella huono päivä niin kuvat ovat aivan upeita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi pitipä heti käydä katsastamassa teidänkin otokset! Oli tosi ihania, hauska idea nuo joulukorttikuvaukset :). Vaikka Piritalla on vahva oma tyyli, ovat kuvat kuitenkin aina just kuvattavan lapsen näköisiä!

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)