lauantai 5. lokakuuta 2013

Lastenhuoneen säilytysratkaisu / Children´s room storage space

Having a child somehow means a shitload of stuff (sorry about the language and generalisation). Lately I´ve been wondering, where excactly am I supposed to store all of that. I wish I had one of these vintage metal lockers (pictures from Pinterest. Does anyone happen to know, where I could find such in a reasonable price and condition?

Lapsen myötä tavaraa kertyy ihan hillittömästi. Vaikka en koekaan varsinaisesti hamstranneeni tavaraa, enkä montaa lelua ole itse ostanut, jostain niitä on maagisesti ilmaantunut. Paljon. Tavaraa on tietysti tarpeellista ja vähän tarpeettomampaa, osa on kaunista ja osa taas sellaista, jonka mielellään säilyttäisi ovien takana... Murun huoneen säilytysratkaisu on mietityttänyt viime aikoina kovasti, etenkin nyt kun Muru entistä enemmän kuljettelee tavaroita ympäriinsä ja tyhjentää kaiken kaapeista, joihin suinkin vaan yltää. Muissa talomme makuuhuoneissa on liukuovikaapit vaatesäilytykseen, Murun huoneessa ei. Hänen vaatteitaan on säilytetty Ikean Hemnes -lipastossa, leluja puolestaan kaikenlaisissa säilytyskoreissa ja -raheissa, joiden kapasiteetti on nyt täyttynyt (lue: natisee liitoksissaan). Murun huone on noin 10m2 ja sinne toisaalta mahtuisi ihan hyvin suurikin kaappi vaikka lattiasta kattoon. Tahtoisin kuitenkin huoneesta hieman muunneltavamman, enkä siksi välttämättä kaappiratkaisua kiintokaappeina.

Vaikka lastenhuoneesta onkin kyse, en halua hankkia turhan lapsekkaan näköisiä huonekaluja, joista Muru kasvaisi liian äkkiä ohi ja sama on säilytysongelma olisi taas kohta edessä. Eniten silmääni miellyttäisi tällaiset industrial vintage -henkiset metallikaapit, mutta tällaisia ei ole vastaan kävellyt kyllin huokeina ja hyväkuntoisina... Tällaisten kaappien uskoisi kelpaavan teini-ikään saakka, tai onhan minun tässä vaiheessa niin hyvä itselleni uskotella ;). Pinterestistä poimin muutamia minua eniten sytyttäviä kuvia:


Voi että kun sattuisi oikeaan aikaan oikeaan paikkaan, näitä olen kuullut löytyneen jopa suhteellisen hyvässä kunnossa roskalavoilta ihan ilmaiseksi. Ei kukaan lukijoista sattuisi tietämään, mistä tällaisen ihanuuden löytäisi? :) 

3 kommenttia:

 1. Mie kanssa noita peltikaappeja ihaillut ja voi vide miten kalliita ne onkaan. hitto kun jostain kierrötyksetsä löytys sopuhintainen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä kalliita ollut vastaan kävelleet kaapit..Ja sitten toiset taas saaneet ihania aarteita tosi edullisesti. Tuntuis tyhmältä ostaa uus ja tehdä siitä vanhannäköinen ;). Pitäis ehkä ahkerammin jaksaa kierrellä etsimässä..

   Poista
 2. Tällaisen ottaisin vaikka heti myös meidän yksivuotiaan huoneeseen! Ihana idea!

  VastaaPoista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)