perjantai 18. lokakuuta 2013

Lastenhuoneen räjäytystä ja tee-se-itse -helminauha / Blowing up the children´s room and a diy-gift

I didn´t actually blow up the children´s room even though it looks like it. My intention was to clean it, so how ever did this happen..? This reminds me of Murphy's Law: "In order for something to get clean, something else must get dirty." BUT: "It is possible for everything to get dirty and nothing to get clean"...  I found some old beads and ended up making a pearl neckace for my goddaughter, which was the perfect excuse to stop the cleaning ;).

Huhhuijjakkaa. Olen koittanut epätoivon vimmalla järkkäillä Murun huoneeseen lisää säilytystilaa. Kaikki pieneksi jääneet vaatteet on pakattu tyhjiöpusseihin (SUOSITTELEN, tosi käteviä!) ja viety varastoon. Kaksi Murun huoneessa olevaa säilytysrahia on tyhjennetty epämääräisistä tavararoista ja valjastettu lelusäilytykseen. Mitenhän ihmeessä huoneessa silti edelleen näyttää siltä kuin se olisi räjäytetty...? Miten se menikään se Murphyn laki: 

"Jotta jokin voisi puhdistua, jonkin muun on likaannuttava. Voit  kuitenkin saada kaiken likaiseksi saamatta mitään puhtaaksi."

...Allekirjoitan kyllä tuon. Valokuvia Murun huoneesta luvassa siis joskus toisella kertaa :D Siivouspuuhissani löysin suuuuuuuren suuren rasian kaikenlaisia helmiä, jotka olen ostanut joskus edellisessä elämässä ja unohtanut tyystin. Keksin ruveta (kesken siivouksen, kuinkas muutenkaan) askartelemaan näistä kummitytölleni helminauhaa. Ihanan kummityttöni synttärit ovat huomenna, joten sinänsä sopivaan saumaan tämä helmilöydös sattui. Olemme ostaneet tyttöselle lahjaksi ratsastuslahjakortin, mutta on ihan mukava viedä jotain pientä ja itsetehtyä lisäksi :).


Mitä mieltä olette lopputuloksesta? Mukavaa perjantaita kaikille! :)

9 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :). Mukava kun kommentoit!

   Poista
 2. Nätti tuli helminauhasta. Myös minä väkertelen helmikoruja. Niitä voi käydä katsomassa blogissani :

  http://eedwardland.blogspot.fi/

  Myös facebookissa on koruillani omat sivut:

  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.498285983552074.1073741825.190732000974142&type=3

  Tervetuloa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauniita koruja olet tehnyt :). Minun tekemäni helminauha on ihan vaatimattomasti askarteluhelmistä tehty, ehkä parempi kun käyttäjäkin on vasta 4-vuotias :)

   Poista
 3. Oi, tosi hieno koru. :)

  VastaaPoista
 4. Hei, laita huoneesta kuva kun olet sen siivonnut! Ja olisi hauska nähdä miltä teillä muutenkin nyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja hui heti tuli paineita! :D Joitain otoksia varmasti meiltä kotoa täällä tuleekin näkymään, mutta kovasti on vielä meillä keskeneräistä sisustuksen osalta.. :). Eli siis mitä näkyy ja milloin, se jää vielä nähtäväksi :)

   Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)