tiistai 15. lokakuuta 2013

Arvonnan voittaja!Osallistumisaika on päättynyt ja on aika julkistaa arvonnan voittaja! Haluan kiittää teitä kaikkia arvontaan osallistuneita aivan ihanista kommenteista ja kannustuksesta, lukijoiksikin teitä liittyi iso määrä, kiitos myös siitä <3. Harmi kun kaikki eivät voi voittaa :) Sain teiltä kovasti kannustusta jatkaa bloggaamista. Teitä lukijoita kiinnostaa selvästi eniten DIY-jutut ja niitä varmasti jatkossakin tulee blogistani löytymään. Myös arjen kuulumiset, sisustus sekä pieniin lapsiin liittyvät jutut kiinnoistaisivat lukijoita, ja tämähän sopii minulle vallan hyvin :)

Kommentteja jätettiin yhteensä 53 (näistä arvonnasta jäi pois yksi tuplakommentti ja yksi ihana kannustusviesti Tuuliviiri-tiimiltä) - Arpoja tuli kaiken kaikkiaan 88 kappaletta, huippua! Tavoite tuli siis ainakin kymmenkertaistettua ;).

Sitten asiaan. Voittajan arpoi random.org.
Yhden vapaavalintaisen (max kymmenkirjaimisen) nimen hyllyynsä Tuuliviirin verkkokaupasta saa:...tättärärää......arvonnan alkumetreillä osallistunut Hyypiölän Outi 
arvalla numero 4! Olen Outi sinuun lähipäivinä yhteydessä ja välitän tietosi Tuuliviiri-verkkokaupan väelle, niin pääset mahdollisimman pian tekemään tilauksesi. Outi pitää itsekin blogia osoitteessa http://hyypio.blogspot.fi/ joten kenties päästään vielä näkemään kirjainten tuunaus Hyypiölänkin tyyliin :)

Kiitokset vielä kerran Tuuliviiri-tiimille yhteistyöstä! :)

2 kommenttia:

  1. Ei ole totta, juuri kun kirosin että en koskaan voita vaikka mihin osallistun! KIITOS KIITOS!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin osallistun aina joka ikiseen arvontaan, enkä _koskaan_ voita mitään. Olkoon tämä siis esimerkkinä, että aina kantsii osallistua, jos kerta sinustakin on tuntunut, ettei onnetar ikinä suosi :) !

      Poista

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)