keskiviikko 28. elokuuta 2013

Haaveita hoitolaukusta / What are changing bags for :)

It took me a while to realize what are changing bags really for, but maybe the milk all over my very dear Diesel bag was the thing that made me do some imagination shopping. Aren´t they beautiful? What do you think is the most important thing in a changing bag?

Kesti pitkään, ennen kuin tajusin, mitä virkaa hoitolaukuilla oikein on. Tätä tajuamista siivitti varmastikin äidinmaitoa sisältävän tuttipullon aukeaminen käsilaukkuuni (tietysti juuri siihen ihanimpaan ja ainoaan Dieselin nahkalaukkuun) sekä tarpeellisten tarvikkeiden loputon koluaminen jostain käsilaukun pohjattomista syövereistä. Hoitolaukuilla (siis niillä joihin näytän ihastuvan ainakin..) on kuitenkin melkoiset hintalaput, ja aina jokin hankinta on tuntunut ajavan tämän hankinnan ohi. Asia pulpahti kuitenkin taas pintaan kun näin LEKMERIN verkkokaupassa ihanampaakin ihanammat Littlephantin hoitolaukut, vai mitä sanotte näistä kaunottarista?

Kotiäidin budjetilla hankinnat on tietysti mietittävä tarkkaan - eli mitä oikein haen hoitolaukulta? Ainakin sen täytyy olla:
- kaunis ja tyyliini sopiva
- kyllin suuri, eli mukaan täytyisi mieluusti mahtua muutankin kuin yksi vaippa. Kaikista paras olisi  ns. weekend bag -koko.
- monikäyttöinen eli laukulla tulisi olla elämä myös myöhemmin
- jaettu useisiin osioihin, mikä (toivon mukaan) helpottaisi tavaroiden löytymistä
- tuttipullolle / nokkamukille oma paikka, jossa se pysyisi pystyssä tai pussukka (surprise..)
- mielellään erillinen hoitoalusta

Mielikuvitus-shoppailin edellä mainitun nettikaupan valikoimista kriteereihini sopivia laukkuja:Omaksi ykköseksi nousi Littlephantin Messenger bag waves -kuosilla. Edellä mainittujen kriteerien lisäksi tuossa laukussa olisi kyllin pitkä ja säädettävä kantohihna, jolla sen helposti saisi kiinnitettyä myös lastenrattaisiin. Laukusta on mielestäni kaksi kaunista värivaihtoehtoa: musta-valko-keltainen ja harmaa-valko-ruskea. Valitettavasti nämä olivat verkkokaupasta loppuneet. Tarkkoja mittoja en läytänyt, mutta nettikaupassa luvataan sen olevan kyllin suuri jopa 17 tuumaiselle kannettavalle. Mukana on kuvauksen mukaan myös hoitotyyny. Kaunis on myös Littlephantin Day Bag, joskaan siinä ei juuri tuota pitkää hihnaa olisi. Se on myös hieman pienempi (13" kannettavalle sopiva, 42 x 31 x 18 cm) kuin Messenger Bag, eikä mainintaa hoitoalustasta ollut. 

Pidän myös tosi kovasti nahkaisesta OiOi:n Tote Slouch Iguana -laukusta. Tästäkin löytyisi olkahihna, toisaalta sen saisi myös irrotettua laukustaan nin halutessaan. Laukku on muuten tällä hetkellä verkkokaupassa aika hyvässä tarjouksessa! Myös tästä mallista löytyy hoitoalusta, bonuksena myös mm. rasia puhdistusliinoja varten. Koko 29 x 40 x 15 cm. OiOin Carry All Buffalo puolestaan vetoaa minuun näin syksyn kynnyksellä. Väritys on todella kaunis, laukku tuntuisi myös sopivan haaveeseeni weekend bag -koosta (32 x 45 x 20 cm) ja mukana tulee hoitoalusta ja puhdistusliinoille rasia. Myös muut verkkokaupan valikoiman värit tästä laukusta ovat kauniita.

Hieman alemmasta hintaluokasta ihan kaunis on myös Skip Hopin Duo Deluxe -hoitolaukku Chevron-kuosilla (33 x 35 x 7cm). Tämän laukun ehdottomiin etuihin edellisiin nähden kuuluu mahdollisuus pestä se pesukoneessa. Laukussa on myös jopa 11 taskua ja hoitoalusta.

Rattaista kuuluu sen sortin äänimerkkiä, että päätän postaukseni tähän ja jatkan hoitolaukusta haaveilua Murun kanssa :).

Oletko sinä hankkinut hoitolaukkua, mistä ja mitkä olivat sinun kriteerisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kommenteista - jätäthän rivin vierailustasi! :) // Please leave a comment! :)